
کامپوزیتهای چوب پلاست دارای مزایای بسیاری هستند، از مهترین این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- وجود قطعات و خرده چوبها باعث افزایش استحکام نهایی محصول میشود. از طرف با توجه به بالابودن قیمت پلیمرهای مورد استفاده میتواند به کاهش هزینهی تولید نهایی بیانجامد.
- حضور پلیمر در کنار چوب میتواند قدرت تحمل آن در مقابل ضربه و تنشهای ناگهانی را افزایش دهد که مسبب دوام بالای آن میشود.
- پلاستیک و یا همان پلیمر مورد استفاده این امکان را فراهم میکند که جذب آب در آن به حداقل برسد و در نتیجه محصول نهایی در مقابل میکروبها و آنزیمها در امان بماند و همچنین در مرحلهی بعد هزینهی تعمیر و نگه داری را کاهش دهد.
- پلیمر و چوب در کنار یکدیگر میتواند ترکیبی را ایجاد کند که عاری از هر گونه خراش باشند. عدم پذیرش خراش مسبب اطمینان خریدار از حفظ ساختار محصول خریداری شده تا سالها میشود.
- یکی از بزرگترین مزیتهای استفاده از کامپوزیتهای چوب پلاست زیستی بودن آن است. استفاده از کامپوزیت چوب پلاست به نوعی میتواند به طبیعت نیز کمک کند، زیرا با توجه به قابل بازیافت بودن، از استفاده بیش از حد چوب در ساختمانها جلوگیری میکند. درخت کمتری قطع میشود. جنگلهای کمتری نابود میشوند. علاوه بر این تمامی پسماندهای باقی مانده از کامپوزیت چوب پلاست قابلیت استفاده و باز تولید را نیز دارند که این مهم نیز میتواند یکی از عوامل کمک به طبیعت و محیط زیست پیرامون ما باشد.
روش نصب کامپوزیت چوب پلاست چگونه است؟
طراحی داخلی ادارات، سازمانها و محیطهای خانگی یک تخصص است. مهارت در شناخت فضا، هم خوانی با محیط، استفاده از نور و بسیار از عوامل دیگر میتواند در نحوهی استفاده و نصب کامپوزیت چوب پلاست موثر باشد. با این حال مراحل کلی و عمومی نصب کامپوزیت چوب پلاست به صورت زیر است.
- پس از بررسی محیط و درخواست کارفرما نسبت به تهیهی کامپوزیت چوب پلاست اقدام میشود.
- تراز کردن کف ساختمان یکی از عوامل مهم در نصب است. متخصصان نصب پس از حضور در محل اجزای پروژه نسبت به نصب باکسهای فلزی و شبکهای برای همسانسازی و تزار بودن سطح اقدام میکنند.
- نصب کامپوزیت چوب پلاست بروی روی شبکهی طراحی شده اقدام بعدی است که آنها انجام خواهند داد.